KONTAKT:

 +385 91 202 0495

info@damjanic.eu

 

 

 

Vrijeme je za degustacije u Damjanić podrumima

 

 

 

Jesen je idealno vrijeme za male vinske avanture i uživanje u plodovima prirode koji baš u ovo doba godine pružaju one zrele, intenzivne mirise i okuse.

 

Također, turističke ljetne gužve i obaveze su iza nas, baš kao i naporne berbe, što s jedne strane omogućuje gostima da se u potpunosti opuste i uzmu vremena za sebe, a s druge nama u vinariji Damjanić da se pak u potpunosti posvetimo samo svojim posjetiteljima.

 

Vinarija Damjanić nudi vam posebno iskustvo opuštanja uz degustacije visokokvalitetnih vina iz našeg podruma popraćene tradicionalnim istarskim specijalitetima i delicijama koje će na najbolji način istaknuti vrhunske karakteristike vinskih kapljica s Damjanić potpisom.

 

Prepustite se jedinstvenim užicima često nagrađivanih Damjanić vina od voćnih okusa osvježavajuće Malvazije, čarobnih nota harmonične Akacije, robusnih aroma Clemente i Borgonja kupaža do vrhunskog Chardonnaya ili pak poluslatkog Muškata Žutog, posebnog desertnog vina. Osim toga, u vinariji Damjanić možete kušati vrhunske istarske delicije poput domaćeg pršuta kojeg sami pripremamo po tradicionalnoj recepturi.

 

Posjetite vinariju Damjanić i priuštite si neponovljivo iskustvo uživanja u najboljim vinskim kapljicama istarske regije, uz posebna gastro zadovoljstva i prigodnu atmosferu. Na vama je samo da najavite svoj dolazak na visit@damjanic.eu, a mi ćemo se pobrinuti da se osjećate dobrodošlo i ugodno tijekom svog boravka u našoj vinariji.

 

*Radno vrijeme:

-Od svibnja do listopada radno vrijeme od 11 - 19h.

Subota 10 -17h.

Nedjeljom zatvoreno

 

 

 

 

Fuškulin 50

52440 Poreč

GPS: 45° 10' 53'' N

13°38' 24'' E

Prijavite se za dobivanje našeg newslettera!

Ivan Damjanić,

Inženjer vinarstva

gsm: +385 91 202 0495

Email: info@damjanic.eu

Najave za degustaciju primaju se na: visit@damjanic.eu

Za degustacije od studenog do travnja potrebna je rezervacija na broj:

+385912020495

+385915404315

Od svibnja do listopada radno vrijeme od 11 - 19h.

Subota 10 -17h

Submitting Form...

The server encountered an error.

Uspješno poslano! Hvala!